Wellness

Thermen Dilbeek
9. Thermen Dilbeek
Kattebroekstraat 290, 1700 Dilbeek
T 02 466 00 88
M info@thermendilbeek.be
W www.thermendilbeek.be

 

Kuuroord Thermen Dilbeek biedt heel wat mogelijkheden voor een ontspannend dagje: panoramische sauna, biosauna met infraroodgedeelte, rantasauna met dagelijks diverse opgietsessies, kuorisauna verwarmd door middel van een houtkachel, afkoelmuur, Turkse hamam met neveldouche, drie jacuzzi’s (waarvan één in de tuin), verwarmd binnen- en buitenzwembad (32°C), afkoelzwembad, koude en warme doorloopbaden en voetbad, afgeschermde zon- en ligweide (2500 vierkante meter) en grote siervijver en terras.

Als de zon schijnt, is het heerlijk lunchen op het terras. In de winter nestel je je knus rond de open haard. Na al dat luieren en relaxen kun je in de goed uitgeruste fitnesszaal aan je conditie werken. In het onlangs uitgebreide beautycenter staan ervaren schoonheidsspecialisten garant voor verzorgende en rustgevende behandelingen. Het zonnecentrum biedt verschillende turbo zonnebanken met airconditioning.

 


 

9. Waerwaters2

Waer Waters
Rodenberg 21, 1702 Groot-Bijgaarden
T 02 467 08 08
M info@waerwaters.com
W www.waerwaters.com

 

Waer Waters heeft getracht om een unieke plek te creëren waar zowel occasionele bezoekers als leden een warm onthaal en ongeziene service wordt aangeboden. Het spa en saunaresort, met moderne faciliteiten, oogstrelende architectuur en onberispelijke netheid, staat helemaal in het teken van welzijn. De tuinen en terrassen geven het geheel een aangename en uitnodigende sfeer.

U vindt bij Waer Waters een scala aan activiteiten waarbij u omringd wordt met professionalisme. Waer waters gelooft dat de geest herleeft wanneer die in balans is met het lichaam.

Kom helemaal tot rust en ontdek de watergeneugten van de wellness of word lid van de sportclub waar fitnessinstructeurs u advies en begeleiding geven of waar u samenkomt met andere leden voor een van de groepslessen. Of ontspan eventjes in de bar met een glaasje.

Het is onze ambitie u bij elk bezoek een onvergetelijke ervaring mee te geven en u te laten kennismaken met een actieve en gezonde manier van leven… Ontspan u, vermaak u, beleef en verzorg u!