Scootertochten

Scootertochten in het Pajottenland

Start Scootertours-logo
Korte Kamstraat 32
1760 Roosdaal
www.scootertours.be

0494/73 99 74
0491/93 55 56

Eens iets helemaal anders doen deze zomer? Verken de omgeving van Dilbeek en de glooiende heuvels van het Pajottenland en de Zennevallei op een retroscooter met een knappe retrolook! Het Pajottenland en de Zennevallei hebben, naast het geweldige natuurschoon, ook heel wat toeristische bezienswaardigheden te bieden, zoals het kasteel van Gaasbeek of dat van Beersel, de molen van kapitein Zeppos, de lambiekbrouwerijen en geuzestekerijen, alsook de typische cafeetjes. Met de scooter kan je dat alles op een aangename en originele manier ontdekken. Gezien het sterk heuvelachtige landschap is de scooter uiteraard ook minder vermoeiend dan de fiets.

Er zijn al een hele reeks mooie scooterroutes uitgestippeld waarvan sommige langs het befaamde fietsknooppuntennetwerk lopen. Wie graag een persoonlijke service wenst, kan steeds beroep doen op een van de deskundige scootergidsen. Zij kennen de streek als geen ander en kunnen je onderweg de mooiste plekjes van onze streek aanwijzen. De uitgestippelde Hoppe-route (73 km) loopt doorheen Dilbeek. We hebben ook een route die door Dilbeek loopt, nl de bruegelroute en de geuzeneuzeroute.

We hebben 12 scooters 49cc ter beschikking. De prijs is 69€ voor een hele dag van 10 tot 18u. Een halve dag is ook mogelijk, van 10 tot 14u of van 15 tot 19u. De prijs hiervoor is 49€ pp.
In de zomermaanden juni, juli en augustus kan ook een nocturne worden gereden, van 18 tot 22u.  De prijs hiervoor is 55€ pp.
Een medepassagier betaalt telkens 15€ pp.