Streekhoekje

STREEKHOEKJE DILBEEK

Dagbladhandel DEDONCKER
Em. Eylenboschstraat 44, 1703 Schepdaal
T 02 569 80 38
M info@dagbladhandeldedoncker.be
W www.dagbladhandeldedoncker.be

Een Vlaams-Brabants streekhoekje is een verkooppunt van streekproducten uit de gemeenten die behoren tot de provincie Vlaams-Brabant. Enkel producten van producenten die lid zijn bij de vzw Streekproducten Vlaams-Brabant mogen in dit hoekje worden voorgesteld. Het gaat om een beperkter assortiment van Vlaams-Brabants lekkers, toeristische streekinformatie en productinformatie. Het Groene Gordel hoekje is in bestaande winkels (zoals buurtwinkels, voedingszaken, kruideniers, bakkers, slagers of delicatessenzaken) of horecazaken geïntegreerd.

In deelgemeente Schepdaal heeft Dilbeek ook een verkooppunt van streekproducten, namelijk ‘Dagbladhandel DEDONCKER’. Hier kan je terecht voor een geschenkenmand vol streekproducten. Een van de toppers is het ‘Dilbeeks Pakske’ een mandje vol lekkernijen uit Dilbeek en toeristische informatie van onze gemeente.

 

STREEKPRODUCTENWINKELS

Bij een Vlaams-Brabantse streekwinkel vindt u een zeer uitgebreid assortiment van streekproducten verzameld uit de drie Toeristische regio’s: De Groene Gordel, kunststad Leuven en het Hageland.

De Streekproductenwinkel Grimbergen 
Pastoor Woutersstraat 1, 1850 Grimbergen
T 02 262 28 84, 0498 51 97 15
info@streekproductenwinkel.be
W www.streekproductenwinkel.be

Streekproducten Centrum
Poststraat 3A, 1500 Halle
T 02 361 31 90
M info@streekproductencentrum.be
W www.streekproductencentrum.be

Bezoekerscentrum De Lambiek
Gemeenveldstraat 1, 1652 Alsemberg
T 02 359 16 36
M toerisme@beersel.be
W www.delambiek.be

Voor meer verkooppunten kijk op www.straffestreek.be.