Scootertochten

Scootertochten in het Pajottenland

Start aan geuzeherberg ‘In de verzekering tegen de Grote Dorst’Scootertours-logo
Fr. Baetensstraat 45
1750 Eizeringen (Lennik)
www.scootertours.be

 

Eens iets helemaal anders doen deze zomer? Verken de omgeving van Dilbeek en de glooiende heuvels van het Pajottenland en de Zennevallei op een retroscooter met een knappe retrolook! Het Pajottenland en de Zennevallei hebben, naast het geweldige natuurschoon, ook heel wat toeristische bezienswaardigheden te bieden, zoals het kasteel van Gaasbeek of dat van Beersel, de molen van kapitein Zeppos, de lambiekbrouwerijen en geuzestekerijen, alsook de typische cafeetjes. Met de scooter kan je dat alles op een aangename en originele manier ontdekken. Gezien het sterk heuvelachtige landschap is de scooter uiteraard ook minder vermoeiend dan de fiets.

Er zijn al een hele reeks mooie scooterroutes uitgestippeld waarvan sommige langs het befaamde fietsknooppuntennetwerk lopen. Wie graag een persoonlijke service wenst, kan steeds beroep doen op een van de deskundige scootergidsen. Zij kennen de streek als geen ander en kunnen je onderweg de mooiste plekjes van onze streek aanwijzen. De uitgestippelde Hoppe-route (73 km) loopt doorheen Dilbeek.

Een scooter huren kan al vanaf 75 euro per dag. In de prijs zit de huur van de scooter en van de helm alsook de verzekering burgelijke aansprakelijkheid vervat. Voor een gans weekend (van vrijdag – tot zondagavond) met een 50 cc-scooter betaal je slechts 120 euro per scooter. De grotere en exclusievere modellen van LML, Vespa en Lambretta (die in Halle worden aangeboden) hebben een iets hoger prijskaartje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *